Van links naar rechts: Eric Loe (Teylingen Schoon), Ger Hoogervorst (OV Sassenheim), Lennart van der Dussen (Ov Voorhout), Jordi Moonen (contactfunctionaris gemeente Teylingen), Adrie van der Geer (Teylingen Schoon). Bron: De Groene Uitdaging

Sassenheim/Voorhout – De Oranjeverenigingen van Voorhout en Sassenheim zijn in zee gegaan met Teylingen Schoon, een groep vrijwilligers die zich inzet voor het opruimen van zwerfafval in de gemeente Teylingen. Deze samenwerking heeft als doel de najaarsfeesten niet alleen feestelijk, maar ook milieubewust te maken. Tijdens de festiviteiten zullen de vrijwilligers van Teylingen Schoon aanwezig zijn om bezoekers op een leuke manier bewust te maken van het belang van een schone omgeving.

De Oranjeverenigingen hebben samen met de gemeente Teylingen en Teylingen Schoon manieren bedacht om zwerfafval tot een minimum te beperken. Teylingen Schoon zal niet alleen aanwezig zijn met een informatiestand, maar ook speciale activiteiten organiseren voor kinderen en zakasbakjes uitdelen om sigarettenpeuken op straat te voorkomen.

Na afloop van de festiviteiten zullen de vrijwilligers ook helpen bij het schoonmaken van de feestlocaties. De partijen hopen met behulp van de bezoekers op een feestelijke, maar ook schone najaarsfeesten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in