Noordwijk – De tweejaarlijkse Biënnale van Noordwijk is te duur vinden CDA , Partij voor de Inwoners, NZlokaal en Lijst de Moor.

De kosten zijn te hoog en de biënnale is alleen voor de elite, beweerde coalitiepartij PvdI. Morssink illustreerde dat met een nogal vrije interpretatie van de behoeftenpiramide van Maslow. 

Hun amendement op de perspectiefnota werd aangenomen en het bedrag van in totaal 250.000 euro voor de geplande editie in 2025 uit de perspectiefnota geschrapt. 

7 REACTIES

  1. Vrije interpretatie of niet……hele goede zet van meneer Morssink. Een kwart miljoen voor een elitair kunstenaarsfeestje, waarvan wethouderTen Hark liefhebber is, is buiten alle proporties.

  2. De enige juiste beslissing in tijd van bezuinigen. Alleen belangrijk voor een klein groepje mensen. Er zijn veel belangrijkere zaken om je geld (ons geld) aan uit te geven.

  3. Noordwijk de badplaats met kuuroord ambities dat is toch ook voor de “elite” meneer Morssink? Kunst is een kwestie van smaak en opvoeding die de aanhang van de partij tegen de kultuur niet heeft en de heer Morssink duidelijk ook niet.

  4. Tsja Zucht…de elite en Richard van der Voort denken dat hun vorm van opvoeding het beste is. Dat ze daarmee wereldvreemd overkomen en vaak buiten de realiteit staan, gaat langs ze heen. “Ons kent Ons, en de rest telt niet mee!” is het motto van deze enge club.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in