De Duinpan (foto: Gemeente Noordwijk).

De Zilk – De gemeente Noordwijk organiseert een bijeenkomst voor belanghebbenden om mee te denken over de toekomst van De Duinpan in De Zilk. Verschillende toekomstscenario’s zijn uitgewerkt en deze worden besproken met de aanwezigen. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 5 juni van 19:00 tot 21:00 uur in De Duinpan.

De gemeente heeft vorig jaar behoeften van de 65+ doelgroep verzameld in De Zilk. Volgens de gemeente is het traject vertraagd vanwege ontwikkelingen rondom het buurtcentrum, maar met de input van inwoners zijn er meerdere toekomstplannen uitgewerkt. Tijdens de bijeenkomst kunnen inwoners hun ideeën en ervaringen delen.

Betrokkenen die willen deelnemen aan de bijeenkomst kunnen zich voor 3 juni hier aanmelden.

5 REACTIES

    • Een nogal neerbuigende, arrogante opmerking van iemand die blijkt geeft over een klein denkertje te beschikken en maar wat roept. Ferry, ga je schamen! De gemeente Noordwijk bestaat, gelukkig, niet alleen uit crisis-en schaamteoord Noordwijk, maar ook uit het bestendige Noordwijkerhout en De Zilk. Die geven de gemeente Noordwijk nog enig cachet.

      • Helemaal mee eens. Die Ferry heeft kennelijk geen kennis over de Zilk en durft niets te zeggen over zijn eigen gemeente of dorp waar hij woont. Makkelijk schoppen weer. De Duinpan en de Zilk zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en tenminste nog een gemeenschappelijk culturele betekenis waarvoor je tenminste niet naar een ander dorp of stad/plaats moet.

    • Wat een lelijke reactie, doet ook totaal geen recht aan hechte verbonden gemeenschap die De Zilk is.

  1. Sommige mensen zijn gewoon niet wijzer blijkbaar. Zelf woon ik ergens anders maar wat een leuk dorp, dat van alles organiseert en zeer creatief is met bijvoorbeeld Bloemmozaieken. Complimenten voor De Zilkers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in