Foto: Willem Krol.

Noordwijk – De Sunset Walk heeft dit jaar 109.741 euro opgeleverd. Ruim 1500 deelnemers liepen zaterdag in Noordwijk mee voor de Hersenstichting. Het doel van het evenement was om meer aandacht en begrip te vragen voor iedereen die leeft met een hersenaandoening. Het was een bijzondere editie, aangezien Noordwijker Edwin van der Sar, die samen met zijn vrouw Annemarie ambassadeur is van het evenement, vrijdag zelf getroffen werd door een hersenbloeding in Kroatië. De organisatie van de Sunset Walk besloot in overleg het evenement juist door te laten gaan.

Deelnemers konden kiezen om 10, 5 of 3.5 kilometer te lopen. Het evenement was prikkelvriendelijk opgezet om het fijner te maken voor de deelnemers om mee te lopen. Dit hield in dat deelnemers verspreid konden starten en er geen muziek werd gedraaid bij de finish. Frans Bauer was ook aanwezig bij het evenement met zijn vrouw Mariska. Zij werd vorig jaar getroffen door een herseninfarct.

De Sunset Walk was niet het enige evenement voor de Hersenstichting in het weekend. Zondag vindt de 10 van Noordwijk plaats, een hardloopwedstrijd om ook geld in te zamelen voor de Hersenstichting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in