Lisse – De biomassa-installatie in de flat aan het Jacob Ruysdaelplein zorgt voor grote problemen. Dat bracht een inwoner in tijdens een commissievergadering woensdag. Brandjes, rookgassen, stank en roetneerslag. Daar hebben de bewoners last van, meldde hij. Zonnepanelen moeten extra schoon worden gemaakt door de vervuiling en de brandweer staat ook geregeld voor de deur. Het was een opsomming van problemen door de inwoner die nergens gehoor zegt te krijgen, ook niet bij woningbouwvereniging Stek. Kunnen jullie ons helpen? was de vraag van de bewoner.

Politieke partijen hadden genoeg vragen. Zij zien een rol voor de omgevingsdienst om metingen te verrichten. Wethouder Langeveld gaat contact opnemen met Stek. Wethouder Austie wil eerst meer informatie voordat ze naar de omgevingsdienst stapt..

2 REACTIES

  1. Austie wil meer informatie. Deze slecht geïnformeerde wethouder van Lisse weet nooit wat. Heeft niets paraat en maakt zich druk voor hockeyvelden maar breekt Floralis en andere maatschappelijke gebouwen af of doet ze in de verkoop.

  2. Meer info?
    Laat ze zelf eens in de roet en stank zitten dan is meer info niet nodig en wordt er direct wat aan gedaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in