Noordwijk – De man die donderdag in Noordwijk een hamer op zijn hoofd kreeg is buiten levensgevaar. Dat vertellen buurtbewoners aan Omroep West. Het slachtoffer zou inmiddels de ic hebben verlaten en aanspreekbaar zijn. Bizar genoeg is het niet voor het eerst dat er een dergelijk incident zou zijn geweest. De vrouw van het slachtoffer kreeg 12 jaar geleden bij de flat een trapje op haar hoofd dat van het dak is gevallen.

Het incident gebeurde twaalf jaar geleden, vertellen meerdere buurtbewoners vrijdag. De vrouw liep toen langs de flat aan het Vuurtorenplein toen er een trapje van het dak viel. De vrouw liep hierbij ernstige hersenbeschadiging op.

Donderdag gebeurde er een vergelijkbaar incident. Het slachtoffer zou een bewoner van de flat zijn. De 65-jarige man was bij zijn auto achter de flat aan het werk toen bij werkzaamheden aan de flat een hamer naar beneden viel.

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. De politie bracht in de middag naar buiten dat de man aan zijn verwondingen zou zijn overleden. Dit bleek niet het geval te zijn. De flatbewoners kregen vrijdag via de groepsapp te horen dat de toestand van de man stabiel is.

De bewoners van de flat zijn aangeslagen en geschrokken dat er voor de tweede keer iemand is geraakt door een voorwerp vanaf het dak. Vanwege de werkzaamheden liggen er veel materialen op het dak.

Volgens de bewoners liggen deze nu netjes vastgebonden, maar was dit voor het ongeval niet zo. Een van de bewoners van de bovenste verdieping vertelt dat ze ’s nachts door de wind al spullen hoorde rollen over het dak.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht door de politie. Direct na het ongeval werd een bouwvakker aangehouden.

De politie laat vrijdagmiddag weten dat het slachtoffer nog in het ziekenhuis ligt. De bouwvakker die eerder werd aangehouden, is geen verdachte, laat de politiewoordvoerder verder weten. Hij is na verhoor vrijgelaten. ‘Dat wil zeggen dat er formeel geen verdachten zijn in deze zaak.’

3 REACTIES

  1. Jaren geleden waren ze nieuwe bacon hekken aan het plaatsen mijn vrouw en ik liepen daar viel er vlak achter ons een hek naar beneden zijn er nig arbodiensten in Nederland of komen ze alleen als het schaap is verdronken rr wordt wat afgekloot op de bouw plaatsen !

  2. Ja dat weet ik maar als je op een dakrand bezich bent zet je roch de straat af ik neem ook aan dat het niet expres is gedaan het is erg voor het slachtoffer en de veroorzaker 🌻

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in