De boei aan de Langevelderslag.

Noordwijk – De boei op de rotonde aan de Langevelderslag in Noordwijk heeft zaterdag onverwacht een make-over gekregen. Een onbekende schilder heeft de rode kleur van de boei veranderd in een Delfts blauw patroon.

Vrijstaat Nederzandt heeft laten weten op zoek te zijn naar deze, zoals zij het noemen, ‘kunstvandaal’. Ze zeggen blij te zijn met de metamorfose en geven aan dat het overige achterstallige onderhoud van de gemeente Noordwijk ook nog wel een opknapbeurt kan gebruiken.

6 REACTIES

  1. Beste Stijn, nu nog artikelen publiceren, die er echt toe doen, en bijdragen aan (nog) meer interesse door de lezers!

  2. En een toilet voor de strand rups zou niet gek zijn waarom moeten die mensen smeken om zo iets . Zeker niet interessant genoeg .

  3. Een zelf uitgeroepen ” Vrijstaat” accepteert toch geen gezag van een gemeente? Dan moet je nu ook niet beginnen over ” achterstallig onderhoud van de gemeente.” Zelf doen mensen, en je eigen boontjes doppen. De lusten, maar ook de lasten van een “Vrijstaat” accepteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in