Noordwijk – De brandweer heeft dinsdagavond een deel van de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk afgezet met linten. Bij Hotel van Oranje was een steiger op hoogte instabiel geraakt door de harde wind.  

De brandweer en de politie kwamen ter plaatse. De steiger waaide heen en weer. Voor de brandweer was er weinig te doen. Mocht de steiger vallen dan zou deze gezien de windrichting neerkomen op een afgesloten bouwterrein. Daar zou het geen slachtoffers maken.  

Voor de zekerheid werd een deel van de Koningin Wilhelmina Boulevard afgezet met linten. Daarna konden de hulpdiensten weer retour.   

6 REACTIES

 1. Er is jarenlang schande gesproken over de schandplekken van Ronnie van de Putten maar dit begint er wel erg veel op te lijken deze bouwvallen.

 2. Erger nog….de schandplekken van Ronnie v.d.Putte zijn paleizen vergeleken met de krottenwijk op de Wilhelmina Boulevard.

 3. Laten ze met bouwhekken een corridor maken voor wandelaars het halve oude zeedorp zit opgesloten naar zee, de heemborgh terrein hebben hun privéterrein ook met borden gezet. Iemand die zich aan de regels houdt moet flink omlopen.

  • Het lijkt wel dat de burgemeester en de wethouders te druk zijn met de verkeerde dingen.
   Nog even en Katwijk gaat Noordwijk in het aantal bezoekers voorbij.
   Als de koopzondag ook zou zijn in Katwijk dan zullen veel ondernemers en de Horeca in Noordwijk hun klanten verliezen.
   Als het zo doorgaat zal dat niet lang meer duren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in