Nico Koomen en Gert Bruggeman van het burgercomité Teylingen Noord (Foto: Omroep West)

Sassenheim – Het burgercomité Teylingen Noord heeft woensdagmiddag opnieuw aandacht gevraagd voor de verkeersproblemen rond de Van Pallandtlaan in Sassenheim-Noord. In een presentatie in een bollenschuur dichtbij de rotondes van de Van Pallandtlaan heeft Gert Bruggeman van het comité een presentatie gegeven over de gevaarlijke en drukke situatie op de provinciale weg. Mogelijk aankomend Statenlid Hans Veentjer van de BoerBurgerBeweging (BBB) en Statenlid Michel Rogier van het CDA waren aanwezig bij de presentatie.

Volgens het comité is de leefbaarheid en de veiligheid van omwonenden van de Van Pallandtlaan niet gegarandeerd. Daarom komt het comité met concrete voorstellen aan de provincie om de verkeerssituatie te verbeteren. Op de lange termijn wil het Burgercomité afsluiting van de op- en afritten bij de Van Pallandtlaan. Gert Bruggeman: ‘Er wordt nu onderzoek gedaan door de provincie naar de nieuwe Poelweg. De afrit naar de Van Pallandtlaan van de rijksweg zou dus afgesloten kunnen worden. Dit lost een deel van de problemen op’.

De komende maanden wordt onderzoek gedaan door de provincie. Over een aantal maanden worden de conclusies van dit onderzoek gepresenteerd. De statenleden hebben toegezegd zich hard te willen maken in de provincie voor de plannen van het comité.

2 REACTIES

  1. Het gaat daar prima. Deze heren willen gewoon van het doorgaande vetkeer af ten koste van iedereen flink laten omrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in