Uitgereikte cheques van links naar rechts Theater het Trefpunt, Muziekvereniging Voorhout St. Cecilia, Basketbal Vereniging Forwodians, Sassemkwizzt, Comité Straatversiering Sassenheim. Onder Cabaretgroep 7eVen, afsluitend met Harmonie Vereniging Crescendo. Bron: Jacoba van Beierenfonds Teylingen

Teylingen – In het Van Der Valk Hotel Sassenheim – Leiden vond maandag de jaarbijeenkomst van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen plaats. Na een minuut stilte voor de onlangs overleden Floris van Dam, die als Graaf bij de organisatie betrokken was, keek het fonds terug op het afgelopen jaar. Tijdens de avond werden er negen geldcheques uitgedeeld aan lokale organisaties.

De bijeenkomst werd geopend door voorzitter Frans Heemskerk, die met de aanwezigen het afgelopen jaar doorliep. Daarna gaven Jan Klaassen en Katrijn van toneelvereniging Pankras een poppenkast optreden. Na het schouwspel werden de cheques uitgereikt, waarbij iedere ontvanger kort vertelde wie zij waren en waarvoor de donatie werd ingezet. De avond werd afgesloten met een muzikale flashmob van Crescendo en alle bezoekers kregen een goodiebag mee naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in