Lisse – Het college van B&W Lisse heeft antwoord gegeven op de schriftelijke vragen van PvdA-GroenLinks over de opslag van de tenten door scoutinggroep Graaf van Lynden. De scoutinggroep moest vlak voor Kerst onverwacht de sleutel inleveren van een ruimte in het gebouw Welkom die werd gehuurd voor tentenopslag. Er was geen vervangende ruimte en de tenten werden daarom opgeslagen in hun vochtige blokhut waar ze het risico lopen om beschimmeld te raken.

Het college benadrukt in de beantwoording dat het opslaan van tenten de verantwoordelijkheid is van de vereniging zelf en niet die van de gemeente. Toch denkt het college graag mee met het verenigingsleven in Lisse en is er een oplossing gevonden waar beide partijen tevreden mee zijn. Wel is het van mening dat het college op tijd heeft aangegeven dat het huren van de opslag niet meer mogelijk zou zijn nadat het gebouw was verkocht.

1 REACTIE

  1. Dat is een halve reactie. Flinke had geweest als er gezegd was, dat in gesprekken tussen de scouting en wethouder Van Haaster wel degelijk toezeggingen waren gedaan. Belofte maakt schuld en zie je niet als taak dan ook niets zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in