Noordwijk – Een consortium van Dreef Beheer, Ramphastos Investments en Van Deursen Group is van plan de Hotels van Oranje in Noordwijk over te nemen. Dat bevestigen ze desgevraagd aan omroep Bo. Het consortium en de huidige eigenaren hebben over de verkoop op hoofdlijnen een akkoord bereikt. De betrokken partijen verwachten de transactie binnen enkele weken te kunnen afronden. Er worden tot die tijd geen verdere mededelingen gedaan over de voorgenomen overname.
De bouw ligt al ruim een jaar stil omdat de huidige eigenaren de rekening van de aannemer niet kunnen betalen. Om betaling af te dwingen werd het retentierecht uitgeoefend, wat wil zeggen dat de bouw stil ligt totdat de rekeningen zijn betaald.

19 REACTIES

 1. Ramphastos Investments; Marcel boekhoorn.
  Dreef beheer: Familie Kat (Deka supermarkt)
  Van Deursen Group; Jaap?

  Leuk stel. Ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren. Zijn investeerders dus zullen wel snel willen bouwen.

 2. Al zouden Paul Brandjes en Victor Salman tot de groep investeerders behoren, prima! Bouwen en zo snel mogelijk, om deze huidige krottenwijk te laten verdwijnen!!

  • Kees, ik zeg altijd dat ik uit Noordwijkerhout kom, en daar woon. Ik heb het nooit over de gemeente Noordwijk. Dat geeft rust!

 3. Kees, ik zeg altijd dat ik uit Noordwijkerhout kom, en daar woon. Ik heb het nooit over de gemeente Noordwijk. Dat geeft rust!

 4. Waarschijnlijk nu natuurlijk eens zoveel appartementen (om de kosten/opbrengsten te dekken). Maar wat maakt het uit, eindelijk een beetje zicht op een toekomst voor de boulevard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in