Foto ter illustratie

Sassenheim – Bij een preventieve integrale controle bij diverse panden aan de Industriekade in Sassenheim zijn geen illegale activiteiten aangetroffen. De gemeente Teylingen controleerde dinsdag in samenwerking met de politie en Omgevingsdienst West-Holland op eventuele misstanden. Eigenaren van panden en bedrijven hebben aan de Industriekade hun zaakjes keurig op orde.

De gemeente voert regelmatig onaangekondigde controles uit om te verifiëren of eigenaren en huurders zich aan de regels houden. Het doel van deze controles is het tijdig signaleren, voorkomen en aanpakken van mogelijke misstanden.

Wie dingen ziet die niet kloppen kan dat melden kan via de politie: 0900 – 8844. Of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000; www.meldmisdaadanoniem.nl 

1 REACTIE

 1. Goeden Morgen
  Jullie hebben het over CONTROLLEN he
  deze melding is voor Afdeling het Verkeer ,met name de fietsers!
  Ik zeld rij op een 3wielscooter breede banden kleur rood zwart in Noordwijk a/zee
  als ik s’avonds op de weg ben kom ik Zoveel ZONDER lichten TEGEN en voor zelf behoudenheid geen geele of oranje herkenbaar plastic lichtgevende jasje te willen hebben. Het intreseerd ze geen ene MOER ik vroeg eens een jongetje die ik stopte waar is je fietslicht hij denkende en zegt “IN ME FIETSTAS” ONDER WEG, kom ik een stel tegen en ik reed ze haast naar het hiernamaals gelukkig heb ik de almachtige God naast me zitten. Geen herkenbare iets van lichten hesje ik sprak ze er op AAN en vroeg ze ook willen jullie een bekeuring of liever voor je sokken gereden worden ? Toen vroeg ik ze SVP doe wat herkenbaars aan laat je zien op de weg. Het kost niets verlichte de Wereld op je fiets en wandelend je eigen veilgheid te waarborgen.
  deze brief is voor heel Nederland. DOE ER WAT AAN U BENT VERANTWOORDELIJK VOOR DE BURGER

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in