Noordwijk – Cornelis van Rijn is vanaf maandag de nieuwe wijkagent voor Noordwijk-Binnen. Van Rijn was hiervoor werkzaam als wijkagent in Sassenheim, waar hij sinds 12 augustus 2019 actief was. Tijdens de Week van de Veiligheid staat hij op verschillende openbare plekken in de gemeente en krijgen inwoners de gelegenheid om met hem kennis te maken en hun zorgen te bespreken.

Van Rijn heeft sinds 2003 bij de politie in de Bollenstreek gewerkt en heeft diverse rollen vervuld, waaronder noodhulp surveillance. Zijn specialisatie ligt in het werken met de jeugd.

8 REACTIES

    • Frappant dat u zich afvraagt of er wijkagenten zijn terwijl u reageert onder aan artikel die dat tamelijk duidelijk maakt.

  1. Ik woon al vele jaren in Noordwijk,,,, wijkagent ??? nooit een gezien , nutteloze functie dus ,, hij kan beter boeven gaan vangen !!

  2. De politie is er niet voor jou. Police /poli: volgens de Black’s Law Dictionary: glad gepolijst Agent: iedereen die capabel genoeg wordt geacht om een contract te maken. Je hoeft er niet mee in contract te treden. Alles wordt tegen je gebruikt. Double speak.

  3. Joris een wijk agent rijd toch regelmatig door een wijk om contact te krijgen met die bewoners . Dus niet ja over de boulevard vier keer in een uur in de auto . Dus laat ons niet lachen over wijkagente . Wat je niet waar kan maken moet je ook niet aanstellen . Gr

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in