Noordwijkerhout – Het Vrijetijdsorkest van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc heeft zondag het nieuwe jaar afgetrapt met een Winterconcert in verenigingsgebouw De Parade. Gekozen was voor veel herkenbare muziek, wat een ontspannen sfeer gaf. Winterse beelden op een groot scherm maakten de beleving compleet.

Na het concert volgde de Winterborrel. Volgens traditie worden daarbij de jubilarissen en vrijwilligers gehuldigd. Vertrekkende vrijwilligers Marlies van der Star-Aanhane, Annemieke van der Togt, Sonja Meeuwenoord en Jose Post werden bedankt voor hun jarenlange inzet. Sarah Kerkvliet haalde haar C-examen en is nu de hoogst opgeleide slagwerker van De Sjaan.

Elvira de Groot en Fleur Blom vieren hun 5-jarig jubileum, 12,5 jaar lid zijn Ilse Thijssen, Corrie Oostenrijk en Teun Ruiter. Erik Duivenvoorde is 40 jaar lid en Jack Peschier maar liefst 50 jaar.

Tot Vrijwilligers van het jaar 2022 werden Gerard en Lidia Noppe benoemd. Zij zijn zeer actief in de werkgroep voor De Parade, draaien bardiensten en leveren altijd hand- en spandiensten wanneer je het hen vraagt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in