Bron: Langeveldshof

Sassenheim/Voorhout – Deelnemers van Langeveldshof hebben maandag een boksles gevolgd in het Sassennest in Park Rusthoff. Een gast van het ontmoetingscentrum had aangegeven graag een keertje te willen boksen. De coördinator van Langeveldshof had de kosten aangevraagd bij Stichting Kringloop Herenstraat 63 uit Voorhout, die heeft de boks-clinic betaald.

De groep werd begeleid door deskundige trainers van Parkinson boksen Nederland, die een speciale les hadden ontwikkeld. Tijdens de les heeft Nol stevige klappen uitgedeeld aan Ton, die ze keurig opving. Ook werd er zittend gebokst, vooral door de dames, om zo niet om te vallen.

Langeveldshof, een ontmoetingscentrum met dagbesteding, biedt contacten, opvang en structuur voor mensen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Het is een beschutte omgeving waar deelnemers bezig kunnen zijn met hun interesses. Hoewel velen te maken hebben met beginnende dementie of lichte psychiatrische problematiek, staat het open voor iedereen.

Philip Keller en Greet Santinge van Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout overhandigen cheque aan coördinator Sanne Klok. Bron: Langeveldshof
Bron: Langeveldshof
Bron: Langeveldshof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in