Foto: Willem Krol

Hillegom – Het echtpaar Teeuwen-Frederiks vierde dinsdag hun diamanten huwelijksjubileum ter ere van 60 jaar huwelijk. Jan (90) en Lenie (88) Teeuwen-Frederiks ontvingen een speciale felicitatie van burgemeester Arie van Erk namens de gemeente Hillegom.

Het 60-jarig jubileum werd gevierd in Hotel Villa Flora in Hillegom, waar de kinderen en kleinkinderen het paar ontvingen met gezang. De zaal was versierd met slingers waaraan hun trouwfoto’s hingen.

De geschiedenis van dit paar begon toen ze elkaar ontmoetten bij de kerk. Jan, oorspronkelijk afkomstig uit Haarlem, vond hier zijn levenspartner in Lenie, een geboren Hillegommer. In 1963 vestigden ze zich in Hillegom. Hun gezin groeide met twee kinderen, vijf kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

Jan bouwde aan zijn loopbaan in de bouwsector en was tevens als vrijwilliger actief bij verschillende organisaties. Lenie bracht haar carrière door als huishoudster bij de familie Bakker, terwijl ze tevens genoot van activiteiten als kaarten maken, woordpuzzels oplossen en lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in