Leo van Schie en Trees van Schie-van der Elst met burgemeester Arie van Erk. Foto: Willem Krol.

Hillegom – Het echtpaar Van Schie-van der Elst heeft onlangs het 60-jarige huwelijk gevierd. Samen met familie en vrienden vierde het bruidspaar het jubileum in de Duinpan in De Zilk. Burgemeester van Hillegom, Arie van Erk, was aanwezig om het paar van harte te feliciteren.

Leo van Schie is een geboren Hillegommer en Trees van Schie-van der Elst komt uit Lisse. Ze hebben kort in Lisse gewoond, maar wonen inmiddels al zo’n 58 jaar in Hillegom. Samen hebben ze een zoon en twee dochters gekregen, waaruit weer vier kleinkinderen zijn voortgekomen.

In de bouw maakte Leo van Schie carrière en werd uiteindelijk projectleider. Daarbij heeft hij ook een tijdje in de gemeenteraad gezeten van Hillegom. Trees van Schie-van der Elst was vooral op kantoor aan het werk, telefonische verkoop was haar functie.

Het koppel houdt nog altijd van samen wandelen, bridgen en ingewikkelde puzzels oplossen. Trees zit ook al vele jaren in het zangkoor van de kerk en heeft daar ook tien jaar het kinderkoor begeleid met haar orgelspel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in