Noordwijk – Op het Gat van Palace aan de boulevard van Noordwijk opent op Goede Vrijdag het grootste reuzenrad langs de Nederlandse kust, maar de Bollenstreek Omroep mocht donderdag alvast een proefritje maken. Het rad is 50 meter hoog, heeft 36 gondels met 6 zitplaatsen per bakje en een kaartje kost rond 8 euro.

De attractie staat er voor de komende zes maanden. Een ritje duurt ongeveer vijf minuten en zal open zijn van 11:00 uur tot 23:00 uur. De attractie is gebouwd voor alle weersomstandigheden. Bij extreem harde wind, kunnen de gondels er zo nodig afgehaald worden.

31 REACTIES

  • Wat gaaf we gaan binnenkort heerlijk in dit reuzenrad.
   Wat een stelletje negatieve sneuneuzen hier.
   Ik zou zeggen bouw een bunker en ga erin zitten dan heb je nergens meer last van

  • Wat kunnen mensen toch Negatief reageren. Hoe wil je dat Noordwijk er uit komt te zien? Helemaal vol met overal nieuwbouw? Hebben we wel genoeg hier. Heel gaaf vind ik het reuzenrat. En voor de zeikende mensen, hij staat er maar 6 maanden maak je niet zo druk!

 1. Zo fijn om te lezen dat de bovenste mensen allemaal eerst een grote fles azijn leeg gezopen hebben.. bij jullie kan nooit iets goed toch..?

 2. Bijzonder dat de gemeente met Liander in no time de elektriciteit capaciteit hebben “geregeld” terwijl naast ons een nieuwbouw complex naast ons aan de Jan van Henegouwen staat te verpauperen wegens een gebrek aan dit.

 3. Het reuzenrad in Scheveningen is 50 meter hoog en heeft 36 cabines met ieder 6 zitplaatsen (volgens de beschrijving), dus hoezo heeft Noordwijk de grootste? Volgens mij is het rad er dus een van een tweeling!

 4. Wat gaaf we gaan binnenkort heerlijk in dit reuzenrad.
  Wat een stelletje negatieve sneuneuzen hier.
  Ik zou zeggen bouw een bunker en ga erin zitten dan heb je nergens meer last van

 5. Wat een feestelijk gezicht al die gekleurde lichtjes in de avond. Ik werd er blij van donderdagavond na mijn strandwandeling. Wij gaan zeker een keer een rondje draaien hoor.

 6. Het is werkelijk stuitend dat Liander hier op zeer korte termijn ‘de reeds aanwezige stroom heeft hersteld’ (Het Gat van Palace is er al sinds 1983!), terwijl ze 600 meter verderop weigeren om een transformatorhuisje neer te zetten met telkens andere argumenten. Daar stonden tot voor kort twee hotels en een garagebedrijf. Hoe bedoelt u ‘reeds aanwezige stroom’ (??!!)

 7. Geweldig wat een machtig mooi ding een aanwinst voor de (helaas verpauperde ) boulevard. Ik wens de familie Hoefnagels veel succes..

 8. Lelijk, lelijk. Als je de mooiste badplaats van Nederland wil zijn dan moet je vooral zo doorgaan. Armoedige kermissfeer, wat een aanfluiting. Wat een Boulevard heeft Noordwijk. Weer een shameplek erbij.

 9. Als dit het toppunt van vermaak is in Noordwijk is het wel droevig gesteld met het toeristische niveau, ik denk dat de bedenkers van idee de toeristen willen afleiden om maar niet te hoeven kijken naar de ruïnes van de Hotels v. Oranje.

 10. Het college er in zetten en net zo lang laten draaien dat ze er goed misselijk uitkomen dan leren ze het misschien af die gekheid een pracht uitzicht wat ze allemaal naar de kloten geholpen hebben

 11. Jottum !! ,
  vanmiddag zag ik hem opeens en was zeer aangenaam verrast.Beter nergens stroom met een reuzenrad dan nergens stroom en ook geen rad!!!Altijd blijven lachen,Nl gaat sowieso wel naar de kloten.

 12. Jottum !! ,
  vanmiddag zag ik hem opeens en was zeer aangenaam verrast.Beter nergens stroom met een reuzenrad dan nergens stroom en ook geen rad!!!Altijd blijven lachen,Nl gaat sowieso wel naar de kloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in