Ook tegen HHC Hardenberg valt er deze zaterdag niets te juichen voor FC Lisse (Archieffoto: Marcel van den Bos/Orange Pictures)

Lisse – FC Lisse voegde op een zonovergoten Ter Specke zaterdagmiddag opnieuw drie punten aan haar totaal toe. Via een zwaarbevochten 3-2 overwinning op de ‘Rooien’ uit Spakenburg werden de bezoekers op de ranglijst verder in de problemen geduwd.

Hoewel het tegen degradatie strijdende IJsselmeervogels sterk opende, bleek FC Lisse-goalie Eric Cummins onvermurwbaar. Vervolgens zette Tom Noordhoff de thuisploeg hierna vanaf de stip op een 1-0 voorsprong. FC Lisse bleef hierna de meest dreigende ploeg zonder verder weg te lopen. Met voor elk team drie gele kaarten werd de thee bereikt, waarna de Vogels opnieuw sterk aan het duel begonnen.

Net als dat voor de pauze het geval was, antwoordde FC Lisse echter kordaat via Enzo Stroo (2-0). De bezoekers wensten zich hier echter niet bij neer te leggen waardoor er zich een duel op het scherpst van de snede ontspon. De 2-1 van Daniël van Son bracht de spanning, mede door de tweede gele prent voor Toon Zwetsloot volledig terug. Invaller Björn Mussche punterde FC Lisse in de slotfase naar de bevrijdende 3-1. In blessuretijd tekende Dugary Monkau nog wel voor de 3-2 eindstand, maar die treffer kwam te laat om FC Lisse van de winst af te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in