Jeffrey Klijbroek (Foto: Fc Lisse)

Lisse – FC Lisse speelde zaterdag tegen Jong FC Volendam. In het Kras Stadion eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.

Jong Volendam begon sterk en wist al snel te scoren. Na al een aantal kansen te hebben gehad, opende Darius Johnson de score in de 12ste minuut. In de 30ste minuut verdubbelde Tayrell Wouter de voorsprong door een tweede doelpunt voor Jong Volendam te maken. Het was pas net voor de rust toen Lisse een kans op doel kreeg, maar de bal van Enzo Stroo ging over het doel. Met een 2-0 voorsprong voor de thuisploeg in de rust, was het geen ideale positie voor FC Lisse.

De tweede helft zag een feller FC Lisse, maar in de 66ste minuut werd de uitdaging om te winnen nog moeilijker toen Allon Koene een rode kaart kreeg. Ondanks de situatie vocht FC Lisse terug, want in de 79ste minuut scoorde Jeffrey Klijbroek uit een vrije trap de 2-1 na een rode kaart voor Waleed Aït Abdellah van Jong Volendam. Klijbroek maakte nog geen tien minuten later de gelijkmaker en stond het 2-2 in Volendam. Vijf minuten blessuretijd was niet genoeg om een winnaar te bepalen, de twee teams moesten de punten delen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in