Voor FC Lisse viel er op bezoek bij promovendus ACV dit keer weinig te juichen. Bron: Twitter @FCLisse

Lisse – In de tweede divisie vond de voetbalwedstrijd tussen Excelsior Maassluis en FC Lisse plaats. Op sportpark Dijkpolder waren de Lissenaren te gast en met de eindstand op 0-1 was het een aangenaam bezoek.

Excelsior begon de wedstrijd met een bal in het doel van FC Lisse, maar deze werd afgekeurd wegens een overtreding in de negende minuut. Toeschouwers keken in de eerste helft naar een evenwichtige wedstrijd met grote kansen voor beide partijen. Toch werden deze onbenut en stond het in de rust nog steeds 0-0.

In de tweede helft was de evenwichtigheid nog steeds aanwezig, maar ontbraken de grote kansen om de score te veranderen. Op een paar wissels en gele kaarten voor Romano de Jonge (Lisse) en Bram Wennekers (Excelsior) na, gebeurde er niet veel. Zelfs met zes minuten blessuretijd leek het op een doelpuntloze wedstrijd, toen Enzo Stroo er op het laatste moment nog een overwinning van wist te maken. In de 95ste minuut schoot hij waar de keeper niet bij kon en zorgde ervoor dat de volle punten mee kwamen naar Lisse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in