Lisse – FC Lisse sloot haar debuutseizoen in de Tweede Divisie af met een nipte 1-0 nederlaag tegen de ‘Koninklijke’. Aan de Spanjaardslaan trok de thuisploeg met het kleinst mogelijke verschil aan het langste einde.

Voor de thuisploeg stond winst voor aanvang hoog in het vaandel. Bij winst en gunstige resultaten op de andere velden lonkte de derde periodetitel voor de ploeg van trainer Gertjan Tamerus. Die zag dat zijn ploeg voor de thee het betere van het spel had. Dat vertaalde zich kort voor de rust in een 1-0 voorsprong toen Zakaria Eddachouri het net wist te vinden.

FC Lisse, waar onder andere David Verweij afscheid nam van de Lissese hoofdmacht,  deelde in het eerste bedrijf wel enkele speldenprikken uit, maar slaagde er daarbij niet in het net te vinden. Eenzelfde spelbeeld kreeg het publiek na de rust voorgeschoteld. De thuisploeg consolideerde haar voorsprong terwijl geel-blauw er nauwelijks in slaagde gevaar te scheppen. Daardoor werd de 1-0 ruststand ook tot einduitslag verheven.

Omdat Katwijk in e slotfase op voorsprong wist te komen waarmee naast de titel ook de derde periodetitel opgeëist werd door de Krom-equipe stond HFC na het laatste fluitsignaal met legen handen.

Ondanks dit verlies kan FC Lisse terugkijken op een geslaagd debuutseizoen in de Tweede Divisie waarin na 34 duels beslag werd gelegd op een twaalfde plaats in de eindrangschikking

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in