Bron: Twitter @FCLisse

Lisse – FC Lisse speelde zaterdag in de tweede divisie tegen Kozakken Boys. De wedstrijd vond plaats in Werkendam en eindigde in een 1-2 overwinning voor FC Lisse.

De eerste helft begon rustig, met beide teams die aan elkaar gewaagd waren. Kozakken Boys creëerde de eerste kansen en nam de leiding in de 33ste minuut. Uit het niets belandde de bal bij Gwaeron Stout, die van een afstand de 1-0 op het scorebord zette. FC Lisse kreeg de kans voor een gelijkmaker via een vrij trap, maar de bal ging naast.

De tweede helft begon goed voor FC Lisse, dat al snel gevaarlijk werd. De druk die de uitploeg zette werd in de 59ste minuut beloond, Jeffrey Klijbroek maakte gebruik van een fout van de tegenstander en profiteerde met de gelijkmaker. Vanaf dit punt kon het dubbeltje elke kant op vallen, beide ploegen kregen genoeg kansen om de wedstrijd te beslissen. Uiteindelijk was Wout Heemskerk de verantwoordelijke voor de overwinning van FC Lisse. Door een razendsnelle vrije trap te nemen in de derde minuut van de blessuretijd mocht zijn team de volle punten mee naar huis nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in