Noordwijk – Op de rotonde Herenweg/Beeklaan in Noordwijk is woensdag aan het eind van de middag een fietser aangereden door een auto. De fietser is tijdens het oversteken door de auto geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht vanwege de verwondingen.

5 REACTIES

  1. Tja gemeente Noordwijk hoeveel fietsers moeten er nog aangereden worden voordat jullie deze situatie eens een keer aanpakken. Het is vooral onoverzichtelijk voor auto’s – de fietsers komen met een noodgang van alle kanten – waardoor dit soort zaken gebeuren.

  2. Moeten de auto’s ook maar zachter aan komen rijden er wordt in het hele dorp geen 50 meer gereden het wordt tijd dat het naar de 30 gaat en een keer snelheid controleren zou ook niet gek zijn of is er geen politie meer .

  3. Het is daar door de voorrangsregel voor fietsers een levensgevaarlijke situatie! Degene die deE situatie gecreëerd heeft en in stand houdt is eigelijk schuldig aan de gevolgen!!

  4. Als ik een rotonde nader en ik heb voorrang, neem ik geen voorrang, maar ik wacht af wat de automobilist doet, zie ik dat hij snelheid verminderd, dan rijd ik pas door.
    Bovendien steek ik mijn hand uit als ik van rijrichting verander.

  5. Het is na de vernieuwing van de Herenweg een complete racebaan geworden zowel voor auto’s en vergeet vooral de motoren niet, zet er flitspalen neer voordat er doden vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in