Fluks-speelster Sanne Koch in actie (foto: Fluks).

Noordwijk – Na twee verloren wedstrijden had Fluks afgelopen weekend de kans de draad weer op te pakken tegen Thor. Zonder groots te spelen werd de laagvlieger uit Harmelen met 18-12 verslagen.

Waar Thor, zeker in het eerste deel van de wedstrijd, slordig met de kansen omging, was Fluks extreem effectief. Bijna ieder schot leidde tot een treffer waardoor er al snel een 5-0 voorsprong op het scorebord stond. Pas halverwege het eerste bedrijf was Thor trefzeker en begon Fluks kansen te missen. De bezoekers kwamen terug tot 6-3 maar door een aantal scores van de Noordwijkers kort voor rust werd er gepauzeerd met een comfortabele voorsprong van 9-3.

Na de pauze leek het nog een wedstrijd te worden doordat Fluks slordig speelde en de gasten wel drie maal op rij trefzeker waren. De blauw-witten waren echter op tijd weer bij de les en nu waren zij drie achtereenvolgende aanvallen succesvol. Met 14-7 op het bord en nog tien minuten te spelen was de buit binnen. Vijf minuten voor tijd was er nog een opvallend moment: alle vier de Fluks heren werden vervangen en nog opvallender was dat drie van de vier invallers in de resterende minuten tot score wisten te komen. Zo behaalde Fluks, vanaf de tribune hartstochtelijk aangemoedigd door de eigen jeugd, een gemakkelijke overwinning.

Dit was de laatste thuiswedstrijd dit zaalseizoen. Er resten nog twee wedstrijden, volgende week in Delft tegen Paal Centraal en op 25 maart in Rijnsburg de derby tegen Madjoe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in