Joella van Baren zet Fluks in de openingsfase nog op voorsprong (foto: Fluks).

Noordwijk – Fluks heeft niet weten te winnen van nummer twee DKV Victoria. De ploeg uit Diemen liep in de tweede helft uit, waarna het gat net te groot was om te dichten voor de ploeg van Enrico Mud. De wedstrijd eindigde in 13-14.

De eerste helft ging gelijk op. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht. Hierdoor was het stuivertje wisselen voor de voorsprong. De ruststand bedroeg 5-5. Na rust liep Victoria snel uit naar 5-7. De Noordwijkers konden dit gat nog dichten, waarna de bezoekers opnieuw twee keer scoorden en de stand op 7-9 brachten. Na een korte stop werd de wedstrijd weer vervolgd en kwam Victoria op 7-10. Deze voorsprong van drie punten werd vastgehouden tot de slotfase, toen Fluks terugkwam tot 12-13. Het bleek niet genoeg te zijn, want Victoria ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

Na afloop van de laatste thuiswedstrijd van het seizoen was er aandacht voor coach Enrico Mud. Hij stopt na zes jaar als trainer van de Fluks selectie. Daarnaast werd ook Fluks 2 in het zonnetje gezet, die dit seizoen zowel in de zaal als op het veld kampioen werden.

Volgende week staat voor Fluks 1 de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, in Soest tegen De Eemvogels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in