Foto: instagram @hvforeholtedamesselectie

Voorhout – Foreholte dames 1 heeft een belangrijke wedstrijd in de onderste regionen van de Eerste Divisie niet gewonnen. De Voorhoutse handbalsters verloren nipt van Quintus 2: 26-24.

De paars-zwarten startten goed en kwamen al snel op voorsprong. Kansen waren er vervolgens genoeg voor de ploeg van Patrick Jordaan, alleen werden lang niet alle mogelijkheden verzilverd. Daarnaast werden makkelijke passes onderschept, waardoor de thuisploeg terug kon komen. Er werd te gehaast gespeeld en beide ploegen gingen de rust in met 12-12.

De Voorhouters kwamen niet goed uit de kleedkamer, want meteen na rust scoorde Quintus drie keer. Het gat werd zelfs nog groter, toen de ploeg uit Kwintsheul op 21-16 kwam. Toch kon Foreholte, zonder belangrijke afstandsschutter Zoë de Ridder, de rug rechten. In de slotfase was de score 24-23. Het kwartje viel echter net niet de goede kant op, want Quintus scoorde een aantal moeilijke kansen, waar Foreholte de schoten veel gestopt zag worden. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 26-24.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in