Foto: Maaike van de Reep / instagram @hvforeholtedamesselectie

Voorhout – Foreholte dames 1 is er in geslaagd te winnen van SEW 2. In eigen huis versloegen de Voorhouters de nummer zes van de Eerste Divisie met 27-24.

De dames van Patrick Jordaan startte sterk tegen een op papier betere tegenstander. De openingsfase ging geheel gelijk op. Tot aan de 7-7 was het stuivertje wisselen. Het tweede deel van de eerste helft werden de Voorhouters sterker en liepen ze uit naar 13-8. Verdedigend stond het erg sterk, aanvallend werd vaak de rust gehouden. Vergeleken met vorige week speelden de paars-zwarten de kansen beter uit en gaven ze weinig weg. Dit resulteerde in een ruststand van 16-11.

Na rust zakte de thuisploeg wat in. Deze kans werd door de bezoekers uit West-Friesland benut en de marge werd verkleind naar twee. De Voorhouters konden echter op tijd de rug rechten en hielden stabiel de voorsprong vast. Richting het einde van de wedstrijd werd er opnieuw een groot gat geslagen, dit keer naar 26-20. Nadat de bezoekers nog één keer aanzetten eindigde de wedstrijd in 27-23.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in