1. Voorhout – Na het, op de valreep, onnodige verlies van twee punten bij UVS van een week eerder, nam Foreholte het zaterdagmiddag in eigen huis op tegen het Goudse DONK. Een ploeg die vooraf samen met VUC het peloton in 2C aanvoerde. Vier punten daaronder volgde Nieuwkoop, terwijl Foreholte met nog een punt minder samen met UVS de vierde plek innam. Winst op de gasten was dan ook geboden voor Foreholte om de kloof met de koploper te verkleinen.

DONK -Doelt Onversaagd Naar Kampioen- maakte die ambititie en hun koppositie in Voorhout nauwelijks waar. Onder erbarmelijke weersomstandigheden en de lichtmasten in vol bedrijf, was het toch echt Foreholte dat in de eerste helft de beste mogelijheden kreeg in een duel dat met een klein kwartier vertraging van start ging. De beste Voorhoutse mogelijkheid was voor de thee voor Oscar Ligtvoet, maar ook  diens poging leverde geen succes op. Aan de overzijde waren de gasten eveneens dicht bij een voorsprong, maar ook hier kwam het niet zover.

De 0-0 halverwege kreeg een vervolg in het tweede bedrijf. Beide ploegen probeerden de punten wel op te strijken, maar slaagden er in de snel naderende duisternis niet in het net te vinden. Ook het inbrengen van een flink aantal wissels aan beide kanten veranderde weinig aan het spelbeeld Zo kwam er een einde aan een duel waarin voor de toeschouwers bar weinig te genieten viel. Een bloedeloze 0-0 was daardoor de meest passende omschrijving.

Over zeven dagen staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het pogramma voor Foreholte. Met SVC’08 staat er dan een tegenstander van een ander kaliber dan DONK te wachten. De ploeg uit Wassenaar speelt in 2C tot nu toe een bescheiden rol. Aanvang op De Elsgeest 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in