Foto: Maaike van de Reep/archief.
Foto: Maaike van de Reep

Voorhout – Foreholte heren 1 is vals van start gegaan in de Tweede Divisie. Op bezoek bij Feyenoord Handbal 2 verloren de Voorhouters met 33-21.

Na de promotie van vorig seizoen wisten de paars-zwarten dat ze moeilijkere tegenstanders zouden gaan tegenkomen. Feyenoord was de eerste test. De Rotterdammers eindigden vorig jaar hoog in de middenmoot.

De openingsfase ging gelijkop. Het was stuivertje wisselen tot aan de 3-3, waarna Feyenoord flink uitliep. Tot aan 11-3 wist Foreholte niet meer te scoren, door slordig balverlies en onzuiverheden in de afronding. Feyenoord daarentegen rondde scherp af, mede door een goede afstandsschutter. De ruststand bedroeg 14-7.

Na de rust wist Foreholte het Feyenoord niet lastig genoeg te maken. De thuisploeg scoorde een stuk meer dan de Voorhouters, die ondanks het verschil in punten de kop niet lieten hangen. Scores als 17-11, 21-14 en 24-15 passeerden de revue. De creativiteit ontbrak in de aanval van de bezoekers en Feyenoord was dodelijk effectief in de breaks. De wedstrijd eindigde in 33-21.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in