Foto: Maaike van de Reep/archief.

Voorhout – Foreholte heren 1 is er zaterdagavond niet in geslaagd om de tweede winstpartij in de Tweede Divisie te behalen. Na een hoopvol verlies vorige week tegen koploper Hellas gingen de Voorhouters vol goede moed richting directe concurrent Groene Ster. In een gelijkwaardig duel was de ploeg uit Zevenbergen echter net wat scherper in de tweede helft, waardoor de paars-zwarten met lege handen naar huis gingen: 21-19.

De wedstrijd begon, zoals verwacht, gelijkwaardig. Foreholte stond in de dekking prima maar was aanvallend zeer slordig. Er leek weinig pit in te zitten, maar tegenstander Groene Ster kon in het eerste bedrijf ook geen vuist maken. Beide ploegen scoorden weinig, wat resulteerde in een ruststand van 9-9.

Na rust kwamen de Voorhouters beter uit de kleedkamer en werd de voorsprong gepakt. Na tien minuten in de tweede helft stond het 14-15. Foreholte leek echter te spelen alsof de buit al binnen was, wat snel afgestraft werd. Groene Ster wist in twee minuten maar liefst vijf keer achtereenvolgend te scoren, waar Foreholte nul keer het net vond. Plotseling was de comfortabele voorsprong voor de thuisploeg en moesten de Voorhouters aan de bak. De paars-zwarten werden wakker, maar konden het gat niet meer dichten. Hierdoor bleven de punten in Noord-Brabant.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in