De selectie van Foreholte heren 1, met vooraan keeper Dyon van der Linden.

Voorhout – Foreholte heren 1 heeft zaterdagavond aan het doelsaldo gewerkt tegen CSV. In een wedstrijd die geen moment spannend was wonnen de Voorhouters met 36-17.

Foreholte wist dat het, zonder coach Roger Haagmans, aan het doelsaldo moest werken om de tweede plek te versterken. Het was duidelijk te zien dat de Voorhouters deze instelling hadden, want binnen de kortste keren was er al een ruime voorsprong opgebouwd. De ruststand bedroeg dan ook 21-9.

Na rust wilden de paars-zwarten hetzelfde tempo vasthouden. Dit lukte echter niet, want de thuisploeg zakte volledig in. Zowel aanvallend en verdedigend was het slordig. Met name de opbouw naar voren toe liep niet meer gesmeerd. Hierdoor konden de Voorhouters niet de gewilde score halen van 45 goals. Wel tekende de jonge debutant Niek Berbee voor de afsluitende goal, waarna de wedstrijd eindigde in 36-17.

Voor de Voorhoutse selectie bleek het dubbel feest te zijn, want keeper Dyon van der Linden maakte bekend dat hij vader wordt (zie foto).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in