Foto: Maaike van de Reep/archief.

Voorhout – Foreholte heren 1 heeft op bezoek bij Handbal Twente niet kunnen winnen. In een spannende wedstrijd waarin de Voorhoutse handballers zichzelf vergaten te belonen ging de thuisploeg er vlak voor tijd met de winst vandoor: 25-24.

Het was geen onbekend terrein voor de ploeg van Roger Haagmans, aangezien de Voorhouters vorig jaar voor promotie ook Twente troffen. Toen werd er gewonnen. Ook dit keer had Foreholte in de openingsfase de touwtjes in handen. De verdediging stond sterk, alleen werd er aanvallend veel gemist. Daarnaast beschikten de Voorhouters maar over twee wissels. Hierdoor bleef Twente in de wedstrijd.  De ruststand bedroeg 8-11 voor Foreholte.

Na rust kregen de paars-zwarten de deksel op de neus toen ze matig uit de kleedkamer kwamen. Twente kwam al vlug langszij en hield lange tijd een voorsprong van een punt vast. Foreholte-speler Remco Ouwerling leek richting het einde van de wedstrijd echter de matchwinner te gaan worden, toen hij viermaal achter elkaar het doel wist te vinden en Foreholte met nog twee minuten op de klok op voorsprong schoot. Twente kwam op gelijke hoogte en Foreholte mocht nog eenmaal in de aanval, met nog zestig seconden te gaan. Het verhaal van de wedstrijd werd echter pijnlijk duidelijk voor de Voorhouters. Ze misten in de laatste aanval twee keer, waarna Twente in de tegenstoot de winnende goal scoorde. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 25-24.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in