Foreholte heren 1 na afloop van de wedstrijd tegen Lotus.

Voorhout – In een spannende wedstrijd heeft Foreholte heren 1 gewonnen van Lotus. De handballers wonnen in Hoofddorp met 26-31.

De nummer acht van de competitie begon in eigen huis sterk tegen Foreholte. Tot aan 8-8 ging de wedstrijd gelijk op, waar de Voorhoutse verdediging soms nog wel steken liet vallen. Aanvallend waren de paars-zwarten ook niet scherp. De thuisploeg maakte hier dankbaar gebruik van en pakte een voorsprong van 13-10. De bezoekers konden echter de draad weer oppakken en bogen deze achterstand snel om naar 14-16, tevens de ruststand.

Na rust begon Lotus een stuk offensiever te verdedigen. Foreholte had hier echter op getraind en kon deze tactieken toepassen, waardoor de voorsprong werd behouden. De score van 14-16 veranderde in 22-25, wat het heel lang bleef. Na zeven minuten bij de genoemde tussenstand kreeg Foreholte-speler Luc Versluijs een rode kaart. Lotus drong aan en zag de Voorhoutse keeper Dyon van der Linden uitblinken. Daarnaast bleef Foreholte veel scoren, via getrainde tactieken. Een snelle en stevige wedstrijd eindigde uiteindelijk in 26-31.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in