Foreholte-speler Waasdorp in actie (foto: Maaike van de Reep/archief).

Voorhout – Na een periode van rust en verliespartijen heeft Foreholte heren 1 weer weten te winnen. In Haarlem wonnen de Voorhouters van De Blinkert: 18-23.

De openingsfase was verrassend genoeg voor de thuisploeg. De nummer negen van de competitie kwam met 3-1 voor. Deze achterstand werd echter snel omgebogen door de paars-zwarten, naar 3-4. Het spel van Foreholte toonde daarentegen wel dat er drie weken niet gespeeld was. Er waren veel slordigheden te zien bij de Voorhouters, wat irritatie bij de ploeg opriep. Mede hierdoor wist De Blinkert ook weer op voorsprong te komen, wat opnieuw snel weer recht werd gezet door de nummer drie van de competitie. De ruststand bedroeg 8-13.

Na rust zat er weinig verbetering in het spel van de bezoekers. De irritaties en slordigheden vergrootten alleen maar, waardoor keeper Huiberts genoeg te doen kreeg. De keeper van Foreholte hield de ploeg op de been en de Voorhouters wisten de overwinning over de streep te trekken, al was het met een ontevreden blik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in