Foto: Maaike van de Reep.

Voorhout – Foreholte heren 1 heeft de eerste twee punten van het seizoen weten te bemachtigen. De handballers wonnen in Voorhout met ruime cijfers van Reehorst 1: 31-16.

De bezoekers uit Ede waren er tot nu toe ook nog niet in geslaagd om te winnen in de Tweede Divisie. Beide ploegen wisten niet wat ze van elkaar konden verwachten, wat te zien was in de openingsfase van de wedstrijd. Tot aan de 6-6 was zowel Foreholte als Reehorst niet de bovenliggende partij. De Voorhouters besloten daar echter verandering in te brengen en voerden het tempo op, wat de Edenaren maar moeilijk konden bijbenen. Voorin werd aan paars-zwarte zijde veel gescoord en keepers Van der Linden en Huiberts hielden aan de andere kant veel tegen. Foreholte liep uit en ging met 17-11 de rust in.

Hoewel de Voorhouters in voorgaande wedstrijden vaak slecht uit de kleedkamer kwamen, was daar nu totaal geen sprake van. Een vooraf besproken aanval werd vlak na rust feilloos gerealiseerd door Foreholte, waardoor ze het spel van de eerste helft wisten voort te zetten. Reehorst werd slordiger en zag ook veel minder ballen het doel in gaan. De Voorhouters daarentegen bleven snel in de aanval, waardoor de marge vergroot werd. De bezoekers wisten in het tweede bedrijf maar vijf keer te scoren, terwijl Foreholte dat veertien keer deed. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een ruime overwinning voor de thuisploeg van 31-16.

Foreholte heren 1 na afloop van de gewonnen wedstrijd (foto: Maaike van de Reep).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in