De spelers van Foreholte heren 1.

Voorhout – Foreholte heren 1 heeft met een goed gevoel het seizoen afgesloten. De handballers wonnen in Utrecht van Leidsche Rijn met 26-48.

De openingsfase was direct het spannendste deel van de wedstrijd. De thuisploeg kwam even op een voorsprong van 2-1 maar zag Foreholte er vervolgens overheen lopen. Na vijf minuten stonden de Voorhouters alweer ruim voor. De ruststand bedroeg dan ook 12-23.

Na rust werd dezelfde lijn doorgetrokken. De paars-zwarten wilden het doelsaldo hoog houden en kregen het voor elkaar gefocust te blijven spelen. Een rode kaart voor de tegenstander, na drie tijdstraffen van twee minuten, zorgde er mede voor dat de wedstrijd niet spannend werd. Uiteindelijk bedroeg de eindstand 26-48.

Foreholte is tweede geworden in de Hoofdklasse D. De Voorhouters deden lange tijd mee om het kampioenschap, die Zaanstreek uiteindelijk wist te bemachtigen. Foreholte-speler Jeroen den Haan blikt trots terug op het seizoen: “We zijn trots dat we tweede zijn geworden. Door eigen tekortkomingen zijn we geen kampioen geworden maar we willen volgend seizoen zeker weer meedoen om het kampioenschap. Graag bedanken we alle fans, die zelfs meegereisd zijn naar verre uitwedstrijden.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in