Foto: Maaike van de Reep/archief.

Voorhout – Foreholte heren 1 heeft in een fysieke wedstrijd tegen Dynamico 2 zaterdag niet weten te winnen. De Voorhoutse handballers verloren met 29-23.

Dynamico startte sterk en overrompelde Foreholte in de openingsfase met het fysieke en felle spel. De thuisploeg speelde veel op kracht, waar de Voorhouters geen antwoord op hadden. Daarnaast heeft de ploeg uit Heesch het voordeel dat het eerste team in de Eredivisie speelt, waardoor er op hoog niveau getraind wordt. Het team ging comfortabel de rust in met een 17-10 voorsprong, waar Foreholte doorhad dat het moest gaan aanpoten.

Na rust wisten de Voorhouters een stuk beter om te gaan met het fysieke spel van Dynamico. Er werd op kracht verdedigd en in de aanval werd de rust behouden. Hierdoor kroop Foreholte stukje bij beetje dichterbij, maar was het teveel gevraagd om nog langszij te komen. De Voorhouters konden de energie niet in de gehele tweede helft opbrengen om het Dynamico erg lastig te maken, waardoor de thuisploeg uiteindelijk de punten in Heesch wist te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in