Twee goals van Sam Lemmers (Archieffoto: Kees Kuijt/Orange Pictures)

Voorhout – Op sportpark De Bloemerd kreeg Foreholte de gelegenheid om via een overwinning op RCL op de ranglijst op gelijke hoogte te komen met de gastheren, die voor aanvang de vierde plaats op de ranglijst innamen. Uiteindelijk rekende de Voorhoutse formatie na een lastig eerste bedrijf, na de thee af met de Leiderdorpse runner-up.

De gastheren wensten hun huid echter duur te verkopen. De Voorhoutse formatie werd vanaf het begin flink met de rug tegen de muur gezet, waarbij Finn Hogenhuis op de doellijn redding moest brengen om een vroege achterstand te voorkomen.

Foreholte herstelde zich gaandeweg het eerste bedrijf wel, maar bleef desondanks de onderliggende partij. Na de thee draaide Foreholte de rollen echter om. Sam Lemmers tekende al snel voor de 0-1, waarna RCL driftig op zoek ging naar de gelijkmaker. Die kwam er niet, integendeel. Sam Lemmers deelde met nog een kwartier te gaan opnieuw een dreun uit aan de thuisploeg (0-2). Hoewel Foreholte hierna terug werd gedrongen, bleef de 0-2 tot en met de zevende minuut van de blessuretijd op het scorebord prijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in