Spanning op de gezichten bij Foreholte - TAVV (foto: Orange Pictures)

Voorhout – Op Sportpark Elsgeest ontdeed Foreholte zich met de nodige moeite van TAVV. De laagvlieger uit Ter Aar bleek deze zaterdagmiddag een taaie klant voor Foreholte dat deze middag matig voor de dag kwam.

TAVV dat voor haar laatste kans vocht om degradatie te voorkomen bleef in het eerste bedrijf lang op de been. Doelrijpe kansen bleven voor Foreholte echter uit. Totdat de jeugdige Joost Jansze in de 35e minuut de ban brak (1-0). daar bleef het bij tot de thee, waarna het publiek ook in de tweede helft niet echt op haar wenken werd bediend.

Hoewel de spanning veel vergoedde, kreeg de thuisploeg het niet voor elkaar de wankele voorsprong te verdubbelen. Bovendien moest de rood-witte verdediging waakzaam blijven voor het op een kansje loerende TAVV. Gescoord werd er echter niet meer waardoor Jansze zich na afloop matchwinnaar mocht noemen.

Foreholte deed hiermee goede zaken in de strijd om de derde periodetitel, terwijl het doek door deze nederlaag definitief viel voor de bezoekers. Ondanks de matige vertoning heerste er na afloop tevredenheid in de Voorhoutse rangen.  ,’Kijk, als we slechte potjes ook gaan winnen, dan kunnen er nog mooie dingen gaan gebeuren in de komende cruciale weken’.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in