De wegsprintende Rick Brabander is trefzeker voor Forholte (foto: Orange Pictures)

Voorhout – Op bezoek bij ASC pakte Foreholte zaterdagmiddag flink uit. De Voorhouters vonden het pas bij 0-5 welletjes. Door deze driepunter is Foreholte -gedeeld- tweede in de strijd om de derde periode. Bovendien maakt rood-wit volop kans op een vervangende periode, omdat kampioen Aalsmeer in de Tweede Klasse al een periode op haar naam wist te schrijven.

In Oegstgeest speelde zich een vrij eentonig duel af. Foreholte heerste tegen een team dat zich mag gaan opmaken voor de nacompetitie. Voor de ploeg van Mario Koswal namen Joost Jansze, Rick Brabander, Sven Veenstra en Thijs van Gils (2x) in een uitstekende wedstrijd de doelpunten voor hun rekening.

Door deze dertiende overwinning van het seizoen komt de nacompetitie om een plek in de Eerste Klasse in het vizier van Foreholte. A.s. zaterdag komt de nummer vijf van de ranglijst op De Elsgeest op bezoek. De bezoekers, die nog in punten gelijk kunnen komen met de gastheren, hebben verder geen belangen bij deze wedstrijd omdat het Voorhoutse doelsaldo een stuk beter is. Voor Foreholte is het echter zaak de drie punten in eigen huis te houden, waardoor een plekje in de nacompetitie bereikt kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in