Voorhout – Foreholte dames 1 heeft niet kunnen winnen van nummer vier M.H.V.’81. De handbalsters, die zelf dertiende staan in de Eerste Divisie, maakten het de thuisploeg lastig maar moest uiteindelijk toch buigen voor de Brabanders: 27-23.

Het plan van te voren was volgens trainer Patrick Jordaan als volgt: met opgeheven hoofd uit de wedstrijd komen, misschien wel met punten. Al vroeg in de wedstrijd werd echter duidelijk waarom de ploeg uit Mill op de vierde plek staat. De Voorhouters hadden moeite met het harde verdedigende spel en keken al snel tegen een 12-6 achterstand aan. Hoe verder de eerste helft vorderde, hoe beter Foreholte in het eigen spel kwam. Snelle tegenaanvallen zorgden voor een verkleining van de marge naar drie. Toch kon de ploeg van Patrick Jordaan nog niet op de belangrijke momenten scoren, waardoor de ruststand 16-12 bedroeg.

Na de pauze bleef het spelbeeld nagenoeg identiek. Een marge van vier tot vijf goals werd door de thuisploeg behouden. Foreholte gaf veel speelsters speeltijd en liet niet zomaar de koppen hangen. De Voorhouters kwamen nog op 25-22 maar moesten uiteindelijk hun meerdere erkennen in M.H.V. ’81. Met opgeheven hoofd stapten de paars-zwarten van het veld af, de eindstand bedroeg 27-23.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in