Foto: Instagram @voetbalverenigingforeholte

Voorhout – In de bekerwedstrijd West II van zaterdag tussen Foreholte en Westlandia kwam het bekeravontuur van de Voorhouters ten einde. Na een 2-2 gelijkspel verloor Foreholte met strafschoppen met 3-5.

In de eerste vijftien minuten van de wedstrijd kwamen nog geen van de teams in de buurt van een doelpunt. Swen Veenstra van Foreholte gaf een sterke pass aan Thom Steendam die de Voorhouters in de 18e minuut op voorsprong zette. Na het doelpunt was er weer weinig sensatie te vinden op het veld. Vlak voor de rust kreeg Westlandia nog een grote kans, maar onbenut. Foreholte ging met een voorsprong de rust in.

In de tweede helft zagen toeschouwers een spannender spel. In de 62ste minuut trok Kai Verbeek van Westlandia de stand gelijk. Later, in de 80ste minuut, tikte Hidde van der Arend de 1-2 binnen en moest Foreholte snel met een oplossing komen. Die oplossing kwam net op tijd, Boyd Slobbe kopte in de laatste minuut van de blessuretijd de stand weer gelijk en daarmee moest de wedstrijd worden beslist met strafschoppen.

Spijtig genoeg voor de thuisploeg wist Westlandia alle strafschoppen er in te schieten en werd één misser Foreholte fataal. Met een 3-5 strafschoppenreeks kwam het bekeravontuur van Foreholte ten einde en ging Westlandia door naar de volgende ronde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in