Foto: Maaike van de Reep/archief.

Voorhout – Foreholte heren 1 heeft op bezoek bij Reehorst niet weten te winnen. De Voorhouters waren gelijkwaardig, maar zagen twee goals niet goedgekeurd worden. Mede hierdoor bleven de punten in Ede: 26-24.

De wedstrijd was cruciaal voor de stand onderin de Tweede Divisie. Reehorst stond elfde, Foreholte tiende. De Voorhouters begonnen sterk. Binnen de kortste keren stond het team van Roger Haagmans drie punten voor. De regie was in handen van de Voorhouters, maar toch liet Reehorst zich niet kennen. Richting het einde van de eerste helft kwamen de Edenaren langszij en de ruststand was zelfs 15-14 in het voordeel van Reehorst. Een goal in de laatste secondes zorgde ervoor dat Foreholte met gebogen hoofd de kleedkamer in ging.

Na rust leek het spelbeeld sterk op de eerste helft. De teams waren aan elkaar gewaagd, alleen was de score nu in het voordeel van de thuisploeg. Net als in de eerste helft was er frustratie bij de Voorhouters vanwege de arbitrale beslissingen: Foreholte dacht een goal te hebben gemaakt, de scheidsrechter vond dat de paal redding bood. Het gehavende team van Roger Haagmans, met vier missende basisspelers, kwam vervolgens niet meer genoeg aan scoren toe om de wedstrijd te kunnen winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in