Bron: Twitter @rksvDoCoS

Voorhout – In Leiden was Foreholte zaterdag op bezoek bij DoCoS. De wedstrijd in de tweede klasse eindigde met een 4-1 overwinning voor de thuisploeg. Met deze uitslag moest Foreholte de negende plek in de competitie afstaan aan DoCos.

DoCoS nam al snel de leiding toen Sipan Khalid een penalty scoorde in de zestiende minuut. Foreholte kwam wel in de buurt van het doel, maar de verdediging van de thuisploeg was ijzersterk. DoCoS bleef de druk op Foreholte opvoeren en scoorde de 2-0 in de 36ste via een vrije trap genomen door Kenneth Maaskant.

De tweede helft begon op dezelfde manier als de eerste helft, met Foreholte die nog een doelpunt doorliet. In de 55ste minuut vergrootte DoCoS opnieuw hun voorsprong door een doelpunt van Martijn Guijt. In de 78ste minuut lukte het Swen Veenstra van Foreholte om een doelpunt te maken, waardoor de stand 3-1 werd. Dit gaf hen weer wat hoop, maar het bleek uiteindelijk niet genoeg te zijn. DoCoS was duidelijk dominant en scoorde in de 85ste minuut hun vierde en laatste doelpunt van de wedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in