Foreholte-trainer Mario Koswal neemt

Voorhout – Op bezoek bij EMM’21 leed Foreholte een teleurstellende 1-0 nederlaag. De formatie uit Roelofarendsveen wisselde door deze overwinning op de ranglijst stuivertje met de formatie uit Voorhout, die tot zaterdag op de derde plaats bivakkeerde.

Het verlies van van Foreholte was des te teleurstellender omdat de Voorhouters voor de pauze het betere van het spel hadden. De ploeg van trainer Mario Koswal kon dit gegeven echter niet vertalen in een voorsprong. EMM’21-trainer Koen van der Vlugt was wel zo eerlijk om dat na afloop te beamen: ,,We mochten niet mopperen dat we met 0-0 de thee haalden. Mede gezien het vertoonde spel en de Voorhoutse mogelijkheden. Pas na de doelwisseling kregen we meer grip op de tegenstander”.

Dat leidde al snel in het tweede bedrijf tot de 1-0 van Damian Hoogenboom. Hierna mocht Foreholte niet mopperen dat een Veense inzet op het alluminium uiteen spattte. Foreholte zette mede door het inbrengen van een aantal wissels nog meer aan om de opgelopen achterstand te nivelleren. Dat viel echter niet mee tegen de hechte thuisploeg die verdedigend bitter weinig weggaf. Van der Vlugt: ,,Achteraf is het ons gelukt de nul vast te houden. Dat is nu al voor de vierde keer op rij, terwijl de teller in dat opzicht dit seizoen nu al op elf staat. Verdedigend zit het bij ons goed in elkaar”.

Naarmate de tweede helft vorderde ebde de dadandrang bij Foreholte wat weg. Zowel Sven van der Meer  (EMM’21) als Toni Arroyo (Foreholte) liepen in de blessuretijd ieder nog tegen hun tweede gele kaart aan. Uiteindelijk brak het gebrek aan scorend vermogen de bezoekers deze zonovergoten middag dusdanig op dat een 1-0 nederlaag onafwendbaar was. Door dit verlies beleefde Foreholte, zowel op de ranglijst als in de strijd om de derde periode, een zaterdag in mineur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in