Sassenheim – De bekladding van het oorlogsmonument aan de Wilhelminalaan in Sassenheim is het werk van de linkse groepering De Zwarte Tulp. Dat schrijft Forum voor Democratie Teylingen (FvD) in vragen aan B & W. Op het monument stond: fuck de KNIL. Dat is volgens FvD een schoffering richting het Koninklijk Nederlandsch-Indisch leger. Volgens FvD heeft de groepering De Zwarte Tulp de bekladding opgeëist. Waar Forum dat vandaan heeft, staat er niet bij. Wel vraagt de partij aan B & W of ze hiermee bekend zijn. Verder wil FvD weten of het college van B & W in actie gaat komen richting deze groepering.

3 REACTIES

  1. Net zoals voorman en goeroe Baudet ongefundeerde uitspraken doet, lijkt dat ook het geval bij de volgeling FvD Sassenheim. Waar de beschuldiging naar ” De Zwarte Tulp” op gebaseerd is geeft het FvD niet aan. De uil van Minerva oehoet weer eens als een roeptoeter.

      • Op hun website zie ik niets terug. Nadere informatie leert dat De Zwarte Tulp op Instagram deze verderfelijke actie lijkt op te eisen. Indien deze anonieme actiegroep dit inderdaad op het geweten heeft, moet deze groep aangepakt worden en heeft het FvD Sassenheim dit keer gelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in