Team FUTURE: Femke, Steffanie, Cheyenne, Maarten en Eva. Bron: Greenport Duin- en Bollenstreek

Hillegom – Team Future Bollenstreek, een initiatief van Watertoren Bollenstreek, AW Groep en Greenport Duin- en Bollenstreek, organiseert een netwerkevenement in de Watertoren Bollenstreek met als doel jongeren uit de Duin- en Bollenstreek met elkaar te verbinden en te betrekken bij hun leefomgeving. Dit initiatief, gericht op jongeren tussen 18 en 35 jaar, heeft tot doel de lokale gemeenschap te versterken en de band tussen jongeren en de regio te versterken.

Het evenement getiteld Future Bollenstreek, dat gratis toegankelijk is voor de jongeren binnen de gemelde leeftijdscategorie, biedt de mogelijkheid om anderen te ontmoeten en de gelegenheid om bedrijven in de streek te ontdekken. Naast kennis maken kan er ook gedanst worden en krijgen deelnemers de eerste twee drankjes gratis.

Jongeren die geïnteresseerd zijn in Future Bollenstreek kunnen zich aanmelden via www.futurebollenstreek.nl, bedrijven of instellingen die zich willen verbinden aan dit initiatief kunnen contact opnemen via [email protected].

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in