Teylingen – Wat doet een gemeenteraad eigenlijk? Over welke onderwerpen gaat een gemeente? En hoe kan ik mijn ideeën kwijt? De raadsleden van de gemeente Teylingen leggen het graag uit. Op maandag 3 april is de eerste avond van de nieuwe reeks van ‘Gast in de Raad’. De overige data zijn 16 mei, 5 september en 23 oktober.

De raadsleden nodigen voor deze avonden steeds een aantal willekeurig geselecteerde Teylingers uit. Iedereen is welkom, vooral ook jongeren en nieuwe inwoners. Inmiddels hebben meer dan duizend gasten het programma gevolgd. Tijdens ‘Gast in de Raad’ geven de burgemeester en twee raadsleden een kijkje in de keuken van de politiek. De avond begint met een korte uitleg over hoe het gemeentebestuur werkt. Hierna volgen de deelnemers een stukje van de vergadering van de commissie Welzijn. Tot slot wordt nagepraat met burgemeester en raadsleden.

Meer informatie is te krijgen via Marjoleine van Egeraat, tel. 06 – 48 44 4375 of per e-mail: [email protected]. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.gastinderaad.nl.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in